Over mij

Dag lieve mensen,

 Fijn dat u deze site bezoekt, ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn meisjesnaam is Janneke Wiersemageboren en getogen in Groningen. Ben heel gelukkig getrouwd en moeder van 3 zoons en oma van 3 kleinkinderen. Mijn ouders hadden in de jaren zestig de drie grootste horecazaken van Groningen, waaronder de Flinstonebar, maar eigenlijk stond mijn wieg al van jongs af aan in de kroeg, om het zo maar te zeggen.

 Ben groot gekomen in de muziek, s’avonds levendige muziek in het café dat was dan om 24 uur afgelopen, en dan ging de jukebox nog een uurtje aan, nou jullie snappen het al, ik kon van alles meezingen, zo jong als ik was lag ik dan in mijn bed, en zong de sterren van de hemel.!!! Elke plaat van de jukebox, ik kon het meezingen. De muziek werd mijn leven, en is nog steeds mijn leven. Gewoon heerlijk. Ik kan dan ook alles met haar delen, met haar en met mijn gedichten.

 Ja, ik zing niet alleen de sterren van de van de hemel, maar schrijf ook alle klad-blokken vol, met van alles wat in me opkomt. Gedichten zo uit het leven gegrepen, over een lach, maar ook een traan. Maar eigenlijk is dat ook wat ik graag mag zingen, wat gevoelige liedjes hebben bij mij de voorkeur. Heb nu 3 demo cd’s gemaakt, ach gewoon voor de lol. Ook is in 2011 mijn cd/album “Zoals ik ben” uitgekomen, kort daarna kwam mijn single-cd, “Tranen maken sterk” uit. Ik realiseer mij, dat ik heel wat mensen blij kan maken met mijn zang en gedichten. Dus ga ik vrolijk door, wou ook niet een website maar walla, hij is er.

Janneke’s leven in boekwerk verschenen, alles wat ik heb meegemaakt heb ik omgezet in dichtvorm, en is zeker de moeite waard om te bestellen en te lezen. Uit mijn hand zijn inmiddels 5 autobiografische bundels verschenen.

Mijn leven is de muziek, en schrijven, ben er een hele poos uit geweest heb een infarct gehad, maar ben er weer, ga weer van voren af aan beginnen en ben alleen nog te boeken voor gast-optredens.

 Mijn repertoire is: ach van alles wat, zoals … Mieke, Frans Bauer, Corry Konings, Kelly F.Jan Smit, Tammy W. enz: enz:  Nou dit was het zo’n beetje …  heel veel liefs, en misschien tot gauw.

 

 Janneke.

This site is protected by wp-copyrightpro.com

This site is protected by WP-CopyRightPro
Visit Us On Facebook